Mardin’de silahlı kavga: Bir kişi ağır yaralandı

Mardin’in Artuklu ilçesi Ravza Caddesi üzerinde bir masaj salonu sahibiyle bilinmeyen kişiler arasında çıkan silahlı kavgada masaj salonu sahibi ağır şekilde yaralandı.
Mardin’in Artuklu ilçesi Ravza Caddesi üzerinde fuhuş yapıldığı iddiasıyla bir masaj salonunun sahibi ile kimliği belirsiz kişiler arasında kavga yaşandı. edinilen bilgilere göre; masaj salonunda fuhuş yapıldığı gerekçesiyle mahalle sakinleri şikayette bulundu. Şikayete rağmen salonun çalışmaya devam etmesi üzerine tartışma yaşandı. Masaj salonunun sahibinin silahın davranması üzerine karşı tarafın da silah kullandığı belirtilen olayda masaj salonu sahibi ağır şekilde yaralandı.
Olay yerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, yaralı şahıs Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Olayla ilgili M.A. isimli bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi.