Mardin Barosu’ndan çevreci etkinlik

Mardin Barosu Kültür Mirasını Koruma, Çevre ve Hayvan Hakları Komisyonu, çevre koruma etkinlikleri kapsamında doğaya meşe palamudu ekti.
Mardin Barosu Kültür Mirasını Koruma, Çevre ve Hayvan Hakları Komisyonu, Meşe Palamudu ekme faaliyeti ile ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 bin palamut eken Mardin Barosu’na kayıtlı avukatlara aileleri de eşlik etti.5 Nisan Hatıra Ormanında gerçekleştirilen etkinlikle birlikte meşe palamutları toprakla buluştu.
Mardin Barosu Kültür Mirasını Koruma, Çevre ve Hayvan Hakları Komisyonu Meşe Palamudu ekme faaliyeti ile ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 bin palamut 16.11.2019 Cumartesi günü Meslektaşlarımız ve Ailelerinin katılımıyla 5 Nisan Hatıra Ormanında toprakla buluştu. pic.twitter.com/BLYTU4Tfc8
— Mardin Barosu (@mardinbarosu) November 19, 2019