HDP ‘AKP’nin kalesi’ Ortaköy’e çıkarma yaptı

HDP ‘AKP’nin kalesi’ Ortaköy’e çıkarma yaptı
  • 24 Temmuz 2022 15:25 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2022 09:41

Milletvekili Ebru Günay’ın da olduğu HDP’li heyet, AKP’nin kalesi olarak görülen ve bana rağmen AKP’li belediyenin yollarını yapmadığı Girherrîn köyünü ziyaret ederek, yurttaşın sorunlarını dinledi. 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mardin Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ebru Günay, beraberindeki partililerle birlikte Artuklu ilçesine bağlı Girherrîn (Ortaköy) köyünü ziyarette etti. AKP’nin Kalesi olarak bilinen ancak son zamanlarda farklı siyasi partilerin rozetlerini takmaya başlayan Ortaköy sakinleri, AKP’li belediyenin yollarını yapmamasından bir kez daha şikayet etti.

Mahalle sakinleri, belediyenin her yıl rastgele mucur dökmekle yetindiğini ve dökülen mucur nedeniyle evlerinin artık mucur yolun altında kaldığını aktardı. Mahalle sakinleri, ayrıca kanalizasyon sorununun da çözülmediğini kaydetti. AKP’li Artuklu Belediyesinin önceki yıllarda asfalt döküleceğini iddia ederek, 18 milyonluk ihale yaptığını ancak yine mucur dökmekle yetindiğini kaydeden mahalle sakinleri, 18 milyon harcanan yolların ilk yağmurda eski haline geldiğine dikkat çekti.

Yurttaşlar, heyeti mahallede gezdirerek, sorunlarının çözülmesini istedi.

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ